Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

OK Baby - NO SHOCK

OK Baby - NO SHOCK

Přidat recenzi

Helma kryje choulostivé oblasti na lebce a chrání mozek před nárazy a údery. Pohlcuje nárazy zajištěné výplní ze síťovaných pěnových hmot - polyolefinů s mikroperforací. Má... více »

Kde koupit

Mirka

Mirka

Přidáno: 27. února 2012

Doporučuje produkt

My jsme ji využili hlavně v době kdy si začala sama sedat a zvedat se o nábytek, to pořád padala dozadu na hlavu. Tohle období pádů sice netrvalo dlouho, ale kdo nechce dítěti pořád stát za zadkem bych ji určitě doporučila. Bála jsem se, že ji bude sundávat, protože čepice na hlavě nesnášela, ale nic nesundávala, vůbec jí nevadila. Doma jsme nikdy neměli takové horko, aby se jí hlavička zapotila.

ssisley

pokročilý

ssisley

Přidáno: 10. února 2012

Doporučuje produkt
  • Lehký vzdušný a antibakteriální materiál
  • Díky suchým zipům nastavíte snadno velikost
  • Kšilt který chrání čelo i nos
  • Hlavička se i tak trochu zapotí - záleží na aktivitě dítěte, ale i takto je toto nejvzdušnější helma k dostání.

Vzhledem k tomu, že malý byl trochu nemotora a pořád padal - většinou se převažoval dozadu a volným pádem spadl na hlavu byla jsem nucena pořídit helmičku. Tato byla cenově nejpřijatelnější a taky nejvzdušnější. Určitě doporučuji.

Ověřený zákazník DetskyDum.cz

Anonym

Přidáno: 7. ledna 2012

Zakoupeno v DetskyDum.cz

Doporučuje produkt
  • Nemusím se být každého pádu.
  • Cena, barevnost

Nenašla jsem konkurenční produkt.
S helmou jsme spokojeni máme dvojčata člověk nemůže být všude. Jsem více v klidu když je nemám na očích když jsou např. v ohrádce mohu jít i vařit a né stale hlídat aby neupadli.

• Ano (4)
Ověřený zákazník DetskyDum.cz

Anonym

Přidáno: 16. prosince 2011

Zakoupeno v DetskyDum.cz

Doporučuje produkt

Zatím nemám, co bych vytknula, s helmičkou jsem spokojená

• Ne (3)

Zobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí