Nejnovější recenze ze sekce Helmy a přilby na in-line
- Málo která helma se vyrábí ve velikosti 64.
- helem ve velikosti 64 je velmi málo
- Cyklistické helmy sedí dobře.
- helma má krásnou modrou barvu, velikost L/XL sedí perfektně, možnost vyměnit stélku za tlustší byla využita
- nevýhoda je, že při nasazení slunečních brýlí se nožičky brýlí za ušima "zapřou" do helmy a tím pádem vám nesedí dobře na nose....takže to chce brýle pak s kratšími nožičkami :-)
- Objednal jsem si velikost l-xl s tim že hlavu mám 61cm a sedí perfektně
- Skořepina není výrazně veliká
- Zpracování a krásný matný vzhled
Helma mi vyborne sedne. Utahovani vypada, ze dost vydrzi.
Sedí dobře ale jsem ještě nezkoušel.
Slušivá, lehká. Doporučení od kamarádky.
- dobře sedí
- přeska nedrhne
- hezká barva
- Poměr cena/výkon je perfektní
- čelní zatmavené plexi na magnety je perfektní
- sedí velikost dle popisku
z helmy se loupal obrazek hulka a vnitrek helmy byl na vnejsi skorepinu nalepen tak, ze vetraci otvory byly z casti prekryty. hruza!
vnučka je velice spokojená
Moje velikost je 56, čili je to na hranici M-L, vzala jsem M a úplně v pohodě. Sice utahovaci kolečko musim povolit skoro nadoraz, a pak trošku dotáhnu. Ale jinak pěkně vypracovaná helma se da hezky usadit. Přitom dostatek větracích otvorů, takže i použití v létě bude v pohodě.
- nižší cena
- ve srovnání s přilbami jiných značek, nejsou polstrování vzadu na stahovacím pásku okolo hlavy a na řemínku pod bradou. Polstrování shora hlavy je slabší - až příliš úzké, takže může víc tlačit.
Spokojenost sedí :-)
Splňuje přesně to co jsem od toho čekal
- Kvalita
Uvidím časem jak elektronika bude fungovat. První dojem Ok
- Myslím, že by byl vhodný podbradník - něco na způsob japonských vojenských přileb. Pak by ani nehrozilo -podle návodu - že by snad řemínek mohl svého uživatele uškrtit.
Helma má v zadu štelovací koolečko,což je super.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »